2000 de albine au urmărit această maşină pentru 24 de ore

Comments (0) Animale

albinute

Da, animalele și insectele pot fi nebune uneori și acesta este doar un exemplu din seria de întâmplări de astfel. Un roi de albine s-a lipit de o mașină și a rămas acolo urmărind masina, refuzând să se dea la o parte pe parcursul unui drum de 24 de ore! Albinele sunt pentru obiceiul de a ataca pe cei rău intenţionaţi sau pe cei care fie fură miere din cuibul lor. Totuşi, doamna care conducea această maşină nu a făcut nimic de genul acesta.

albinute si regina

Incidentul a avut loc în Anglia, unde Carol Howarth, în vârstă de 65 de ani, a vizitat o rezervație naturală și se întoarcea acasă după excursia ei. La un moment dat, ea a parcat mașina în oraș lângă rezervaţie pentru masa de prânz și, atunci se crede că incidentul s-a produs. După masa de prânz, ea a decis să facă un pic de cumpărături și a fost departe de masina ei de ceva timp.

lumea animala albine

albine masina

Când s-a urcat în maşină, Carol şi-a dat seama că este urmărită de un roi de albine. Acestea au continuat să o urmăresc timp plin de 24 de ore! După ce s-a trezit în dimineața următoare și a mers la mașină, a văzut că partea din spate a autotorismului era plin de albine. Neştiind ce să facă, i-a contactat pe apicultorii din zonă, în speranța că vor face ceva ca albinele să nu se mai întoarcă.

Nimeni nu a înţeles în primă fază ceea ce s-a întâmplat, iar apicultorii au fost uimiţi de distanţa parcursă de albine. După câteva ore de cercetări, au ajuns la concluzia că regina lor fusese capturată în interiorul maşinii, motiv pentru care roiul a făcut tot posibilul să o salveze.

albinele si regina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Oameni, Scrisori de bine
Filtru de aer împotriva virusului COVID 19
A fost realizat primul filtru de aer capabil să rețină și să omoare virusul COVID 19.

Cercetătorii de la Universitatea din Houston au reușit să realizeză un filtru de aer capabil să prindă și să omoare...

Close