A pus un frigider cu mâncare în faţa restaurantului său. De ce? Pentru că nimeni nu ar trebui să moară de foame

Comments (0) Campanii Sociale

frigider restaurant risipa de mancare

Nu ştii niciodată când sau unde îţi vei găsi următoarea sursă de inspiraţie.

Se poate întâmpla printr-o construcţie mare: semne mici care conduc pe calea spre o schimbare mare.

Sau se poate întâmpla dintr-odată şi să îţi ofere o mulţime de posibilităţi.

Ce urmează? Ingeniozitate. Creativitate. Schimbare.

Este incredibil să vezi pe cineva că îţi urmează inspiraţia, nu? Vreau să spun, de câte ori nu te-ai simţit inspirat şi apoi nu ai mai făcut nimic în legătură cu asta? Această postare este pentru toate dăţile în care ai făcut ceva în legătură cu asta – şi toate dăţile în care vei face ceva după ce o vei citi.

frigiderul saracilor restaurant

Pentru proprietara restaurantului Pappadavada, Minu Pauline, inspirația a lovit-o ca un fulger atunci când a văzut o femeie care căuta hrană într -un coș de gunoi.

Era târziu în noapte, iar primul gând care i-a venit lui Pauline a fost acesta: „Femeia probabil dormea şi a fost trezită de foame, aşa că a trebuit să meargă să găsească ceva de mâncare în loc să doarmă.”

Această imagine i-a rămas întipărită în mintea lui Pauline deoarece restaurantul ei avea mai mult decât suficientă mâncare pentru femeia flămândă.

A încheiat acea zi într-o stare foarte tristă… şi apoi a început-o pe următoarea cu un scop.

Pauline a înţeles că practicile sale contribuiau destul de semnificativ la risipa de mâncare şi a vrut să schimbe acest lucru. A vrut să ajute. Şi aşa A reinventat ideea din spatele „fast-food-ului” şi a convenienţei.

A cumpărat un frigider. Acesta este frumos nuanţat şi numit „copacul bunătăţii” sau „nanma maram”.

A pus frigiderul chiar în faţa restaurantului său şi l-a umplut cu resturile de mâncare din ziua respectivă. Alături, a avut două sarcini:

  1. A încurajat membrii comunităţii să doneze mâncare.
  2. A încurajat oamenii flămânzi să ia mâncare din frigider.

Frigiderul nu este niciodată încuiat, deci nimeni nu va fi niciodată refuzat. Sunt câteva lucruri pe care Pauline vrea ca toată lumea să le aibă în vedere.

  1. Oamenii ar trebui să scrie data pe mâncarea donată pentru a preveni probleme potenţiale de stricare sau boli.
  2. Deşi este minunat că oamenii vor să cumoere mâncare pentru frigider, ideea este de a preveni risipa. Totuşi, donarea resturilor şi a alimentelor care mai au puţin şi se strică este cea mai bună variantă.

frigiderul saracilor restaurant

Ea ne lasă cu un sentiment greu de uitat: „Banii sunt ai dvs. dar resursele aparţin societăţii… Acesta este mesajul pe care vreau să-l transmit. Dacă vă risipiţi banii, sunt banii dvs, dar risipiţi resursele societăţii. Nu risipiţi resursele, nu risipiţi mâncarea.”

Oamenii au nevoie de asta. Vieţile lor depind de asta. De aceea, Pauline reaprovizionează frigiderul zilnic cu propriile resurse. În unele zile, pune chiar şi până la 100 de porţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in EU, Oameni
inteligență
Cum putem deveni mai inteligenți fiind mai umili

Psihologi renumiți ai unor universități americane au descoperit în studiile lor că inteligența unei persoane este strâns legată de capacitatea...

Close