Căsătoriile pe Skype, ultima modă în vremea Coronavirusului

Comments (0) Oameni

Noul coronavirus a provocat nu numai o pandemie de proporții globale, ci și schimbări sociale la care nimeni nu s-ar fi gândit vreodată. Cu zeci de mii de cupluri blocate în case, evenimentele plănuite de îndrăgostiți au avut cel mai mult de suferit. 

Astfel, mii de căsătorii au fost amânate, însă birocrația încearcă să ajute: guvernatorul statului New York a semnat un ordin prin care permite căsătoriile online, prin intermediul video conferințelor pe Skype, Zoom sau alte platforme. 

Casatorie pe Zoom

Casatorie pe Zoom

Astfel, potrivit noii legislații promovată de Andrew Cuomo, newyorkezii pot obține online dreptul de a oficia căsătorii, iar evenimentele pot fi oficiate în cadrul unor video conferințe. Aplicația Zoom pare până în prezent cea mai utilizată pentru astfel de ocazii, însă nici alte platforme nu sunt lăsate la o parte. De altfel, în mediul online s-a viralizat inclusiv un hashtag, #ZoomWedding fiind tot mai popular în această perioadă în care evenimentele fericite nu mai pot fi găzduite în spații publice. 

„A fost extraordinar, chiar extraordinar. Nu am avut lucruri strălucitoare și spectaculoase cum am fi avut în mod normal la o nuntă, însă am avut ce era mai important: noi doi, spunându-ne unul altui jurămintele”, a explicat o tânără de 26 de ani care recent s-a căsătorit via Zoom.

Comments are closed.

More in EU, Oameni
inteligență
Cum putem deveni mai inteligenți fiind mai umili

Psihologi renumiți ai unor universități americane au descoperit în studiile lor că inteligența unei persoane este strâns legată de capacitatea...

Close