Cea mai mare companie de petrol din Europa cumpără cea mai mare rețea de încărcare a vehiculelor electrice

Comments (0) Pamant

masini electrice

Când Marea Britanie a impus ca toate stațiile de benzină să fie nevoite să ofere alimentare pentru mașini electrice, mulți comentatori au subliniat în mod corect că benzinăriile nu oferă întotdeauna locația optimă pentru alimentare, când șoferii EV ar prefera să alimenteze în timp ce fac cumpărături, mănâncă, lucrează sau dorm.

Totuşi, ne putem aștepta la o alimentare rapidă la stațiile tradiționale și stațiile de alimentare cu combustibil, iar Royal Dutch Shell a început deja să instaleze o astfel de infrastructură la stațiile din Marea Britanie și Olanda.

După cum s-a raportat la CNET și în altă parte, Shell a achiziționat, de asemenea, NewMotion – una dintre cele mai mari rețele de încărcare a vehiculelor electrice din Europa, care oferă acces la peste 80.000 de stații de încărcare la locurile de muncă și alte locații convenabile.

Acest lucru pare a fi o mișcare inteligentă de la Shell. Investind într-o gamă mai largă de soluții, incluzând încărcarea mai lentă a nivelului 2 în locații convenabile unde oamenii își petrec timpul, Shell se află într-o poziție mult mai puternică pentru a continua să ofere soluții de “alimentare”, chiar dacă acest combustibil este reprezentat de electroni, nu galoni.

Între timp, Cleantechnica raportează că Total încearcă să accelereze vânzarea stațiilor sale de benzină din Italia datorită, cel puțin parțial, preocupărilor legate de viitoarea viabilitate într-o epocă a vehiculelor electrice.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Oameni, Scrisori de bine
Filtru de aer împotriva virusului COVID 19
A fost realizat primul filtru de aer capabil să rețină și să omoare virusul COVID 19.

Cercetătorii de la Universitatea din Houston au reușit să realizeză un filtru de aer capabil să prindă și să omoare...

Close