Cei care suferă de diabet îşi vor putea monitoriza nivelurile de glucoză cu ajutorul ceasului de la mână

Comments (0) Oameni

nivelul de glucoza aplicatie diabet

Să ne simţim bine şi să ne monitorizăm sănătatea va fi mult mai uşor, mai ales pentru cei care pentru aceia care se confruntă cu boli cronice, cum ar fi diabetul zaharat. Astfel, să suportăm această boală va fi mult mai uşor datorită noului Ionic Smartwatch al Fitbit, care va permite diabeticilor să-şi verifice nivelul glucozei în orice moment.

Mai mult de 400 de milioane de oameni din întreaga lume trăiesc cu o formă de diabet zaharat și această nouă tehnologie va face o diferență enormă în ceea ce privește permiterea pacienților să îşi monitorizeze nivelul de glucoză şi starea sănătății lor, fără prea multă disconfort.

Începând cu anul următor, utilizatorii ceasului pot accesa informații în timp real despre nivelul lor de glucoză. Aceste informaţii sunt colectate de un senzor care este implantat sub piele și actualizează nivelurile de glucoză ale utilizatorului în intervale de cinci minute.

Senzorul Dexcom G5 Mobile oferă un mod ușor, convenabil și mai puțin invaziv de monitorizare a zahărului din sânge, deoarece nu este necesară nicio altă operaţiune. În prezent, utilizatorii pot accesa informațiile printr-o aplicație, iar în 2018, datele vor fi disponibile prin intermediul Watch Ionic.

Deși cel mai nou dispozitiv Fitbit nu va fi ieftin (prețul este de 300 de dolari, iar senzorul Dexcom adaugă încă 900 de dolari la acest preţ), ceasul integrat cu date va face monitorizarea diabetului un proces mult mai fluid și va oferi actualizări rapide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Oameni, Scrisori de bine
Filtru de aer împotriva virusului COVID 19
A fost realizat primul filtru de aer capabil să rețină și să omoare virusul COVID 19.

Cercetătorii de la Universitatea din Houston au reușit să realizeză un filtru de aer capabil să prindă și să omoare...

Close