Cele mai hazlii fotografii cu animale, pe care nu le-aţi văzut încă

Comments (0) Animale

animale hazlii

De multe ori, animalele au comportamtente care se aseamănă foarte mult cu cel al oamenilor în diferite situaţii. Acesta este şi motivul pentru care ni se pare amuzant atunci când suprindem animăluţele făcând un lucru anume. Şi totuşi, sunt anumite animăluţele au câteodată reacţii pe care nimeni nu şi le poate explica.

animale hazlii

Trei broaște pe o nucă de cocos. Un grup de broaște se împing reciproc în timp ce se luptă să urce pe o coajă de nucă de cocos.

animale hazlii

O pereche de veverițe roșii se pregătesc pentru vacanța de Paște în timp ce își umplu căruciorul cu ouă. Pregătirile de Paști au fost surprinse de fotograful Geert Weggen în grădina sa din Bispgarden, Suedia.

animale hazlii

Ursul polar se aruncă de-a dreptul în apă, la grădina zoologică din Berlin.

animale hazlii

„Refuge” este numele unei fotografii realizate cu infraroșu a unei oi stând la umbră în Exmoor, North Devon.

animale hazlii

Uită de Po și Maestrul Shifu – aceasta este viața reală Kung Fu Panda! Dupa lansarea celui de-al treilea film Kung Fu Panda, acest urs panda drăguț a fost prins pe cameră practicând cele mai bune mișcări de karate. Imaginea a fost capturată de fotograful Shingo Nakamura, din Japonia, la Zeno Zoo din Tokyo.

animale hazlii

Felina Rory este proprietarul mândru al unui set de dinți enormi ascutiți, care ies din gura sa ca la contele Dracula. În ciuda faptului că arată ca o creatură a nopții, personalul din Battersea dezvăluie că este blând.

animale hazlii

Pisica Mustachioed este deja o vedetă pe internet şi continuă să-și câștige mii de adepți pe pagina ei de instagram. Proprietarul Leann Schwartz din British Columbia, Canada, a declarat că Muppet, care va face doi ani luna următoare, este cea mai amuzantă pisică pe care a deținut-o vreodată.

animale hazlii

Designerul grafic Andri Priyadi a făcut această fotografie unei lăcuste șezând pe capul unei broaște în apropierea casei sale din Ciledug, Indonezia.

animale hazlii

Moony, pisica-vârcolac, a uimit internetul cu apariția ei ciudată. Felina cu multă blană are o tulburare hormonală rară numită hipertrichoză sau popular, “sindromul vârcolacului”, care cauzează creșterea excesivă a părului. Dar Moony și proprietarul ei, Luc Michaud, de la Quebec, Canada, doresc ca toată lumea să știe că ea este, de fapt, un animăluţ de casă perfect.

animale hazlii

Un macac se încurcă în cablurile din jurul Templului Shree Pashupatinath din Kathmandu, Nepal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in EU, Oameni
inteligență
Cum putem deveni mai inteligenți fiind mai umili

Psihologi renumiți ai unor universități americane au descoperit în studiile lor că inteligența unei persoane este strâns legată de capacitatea...

Close