Cinci reţete rapide şi sănătoase

Comments (0) EU

retete sanatoase

Dacă nu ştii ce masă sănăsotasă şi gustoasă să mai iei în considerare, acest articol este “cel mai bun prieten” pentru a găti mese delicioase și sănătoase pentru tine și familia ta, cu un efort minim. Ajutându-te să ai masa gata în 30 de minute sau mai puțin, aceste mese super-ușoare sunt, de asemenea, o opțiune excelentă chiar şi atunci când începeţi să învățați să gătiți

Somon cu sos de usturoi şi muştar

retete sanatoase

O porţie de somon acoperit cu sos de usturoi şi muștar se coace în folie sau se prăjește până ce capătă o crustă fină. Această rețetă de mâncare proaspătă va putea ajunge pe masă, în doar 25 de minute!

Creveţi cu tăiței şi dovlecei

retete sanatoase

Creveţii sunt o opțiune perfectă pentru a reduce volumul de carbohidrați, când căutați o cină rapidă, ușoară, care este plină de aromă.

Pui gătit în abur cu legume

retete sanatoase

Dacă vă dotriţi o masă uşoară, dar totuşi consistentă, puiul aburit cu condimente și legume este perfect pentru o cină rapidă și sănătoasă.

Piept de pui la cuptor

retete sanatoase

Această rețetă rapidă și sănătoasă pentru pieptul de pui este mai mult decât simplă. Odată ce aţi condimentat puiul nu rămâne decât să tăiaţi câteva rondele de ceapă şi morcovi şi să le puneţi pe tioate la cuptor.

Vinete la cuptor cu brânză  

retete sanatoase

Dacă aveti poftă de o cină vegetariană, dar consistentă, vinetele pot fi una dintre cele mai rapide şi gustoase soluţii. Pentru a obţine un gust inedit, tăiaţi vinetele rondele, adăugaţi două linguri de ulei, condeimente, usturoi şi brânză răzuită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Oameni, Scrisori de bine
Filtru de aer împotriva virusului COVID 19
A fost realizat primul filtru de aer capabil să rețină și să omoare virusul COVID 19.

Cercetătorii de la Universitatea din Houston au reușit să realizeză un filtru de aer capabil să prindă și să omoare...

Close