Noul trend în amenajarea casei: Ghiveciul care creşte plantele prin intermediul unei aplicaţii

Comments (0) EU, Responsabil TV

Dacă doriți să aveţi parte întotdeauna de legume sau verdeaţă proaspete, o grădină interioară poate fi raspunsul, mai ales într-un mic birou. O soluție de low-tech cum ar fi un ghiveci de plante aşezat lângă o fereastră însorită poate fi eficientă până în zilele când iarna sosește, când este nevoie de o iluminare suplimentară de până la sosirea primăverii.

Acesta este unul dintre motivele pentru care dispozitivele de creștere cu iluminare integrată și sistem de udare sunt o alegere din ce în ce mai populară deoarece acestea pot fi instalate practic oriunde în casă, fără a ține cont de accesul la lumina soarelui. Dotat cu LED-uri de iluminat automatizate și reglate pentru o creștere optimă a plantelor, acest sistem poate crește cu succes verdeață, ierburi, legume dar şi ciuperci chiar în interiorul casei.

De asemenea, producătorii acestui ghiveci inteligent spun că lumina se adaptează în funcţie de nevoile diferitelor tipuri de plante, iar udarea se face cu mai puţină apă decât de obicei. Mai mult decât atât, ghiveciul are incorporată o cameră de luat vederi care le permite proprietarilor să suprindă fazele de creştere a plantei, monitorizând totodată sănătatea şi condiţiile optime.

Sistemul este asociat şi cu o aplicaţie care le permite utilizatorilor sa îşi personalizeze setările pentru iluminarea şi udarea plantei. Prin intermediul aplicaţiei, creşterea şi sănătatea plantei se pot monitoriza da distanţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Oameni, Scrisori de bine
Filtru de aer împotriva virusului COVID 19
A fost realizat primul filtru de aer capabil să rețină și să omoare virusul COVID 19.

Cercetătorii de la Universitatea din Houston au reușit să realizeză un filtru de aer capabil să prindă și să omoare...

Close