Patru metode de a coafa părul în mod natural, fără căldură şi substanţe chimice

Comments (0) EU

metode de indreptare a parului

Dacă vreţi să evitați utilizarea căldurii pentru a vă îndrepta părul, există modalități alternative mai sănătoase pentru a vă convinge părul să se aşeze aşa cum doriți. Părul drept este elegant şi potrivit pentru orice împrejurare, în special pentru iarnă. Problema este însă că multe dintre instrumentele folosite pentru îndreptarea părului sunt foarte dăunătoare. De-a lungul timpului, părul se usucă, vârfurile se despică, iar într-un final, nici părul drept nu va mai avea un aspect la fel de frumos. Din fericire, există alte metode pentru a face părul să se îndrepte în mod natural, fără a utiliza căldură sau substanțe chimice. Nu veți obține aspectul ascuțit al fierului, dar veți avea păr mai sănătos, mai mult sau mai puțin drept, cu volum.

1. Periați părul ud până se usucă

După spălarea părului, lăsați-l să se usuce complet, dar continuați să-l periați la fiecare cinci minute. Trageți și țineți fiecare secțiune de păr timp de câteva secunde pentru a o face să se îndrepte. Puteți face acest lucru și în fața unui ventilator, care este mai rapid, dar necesită un periaj constant.

2. Răsuciţi un coc

Dacă aveți un păr destul de ascultător, puteţi să încercaţi atunci această metodă care va funcționa probabil pentru dvs., deși nu este eficientă pe părul încăpățânat. Faceți o coadă de păr umedă și răsuciți-o ca o frânghie. Înfășurați-vă în jurul ei pentru a face un coc și prindeţi-l cu un elastic. Lăsați apoi să se usuce.

3. Faceți o mască naturală de îndreptare

O alta metodă de a întrepta părul neascultător este prin folosirea uei măşti din lapte și miere. Se amestecă o ceaşcă de lapte integral sau lapte de nucă de cocos cu o lingură de miere și lăsați-l să se aplică pe păr și scalp timp de o oră înainte de spălare. De asemenea, puteți adăuga şi două linguri de ulei de măsline. Îndepărtați-vă părul în el timp de 10 minute, apoi stoarceți-l, nu clătiți și înfășurați-l cu un capac de plastic pentru încă 30 de minute. Spălați-o și curățați-o cu peria.

4. Împletiţi-vă părul peste noapte

Dacă vreţi în schimb să obţineţi bucle fără să vă deteroriaţi părul, puteţi încerca împletirea părului înainte de culcare. Pentru bucle de dimensiuni mari, împletiţi o singură coadă. Dacă vă doriţi un păr cu multe bucle, împletiţi două sau trei codiţe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Oameni, Scrisori de bine
Filtru de aer împotriva virusului COVID 19
A fost realizat primul filtru de aer capabil să rețină și să omoare virusul COVID 19.

Cercetătorii de la Universitatea din Houston au reușit să realizeză un filtru de aer capabil să prindă și să omoare...

Close