Peru le oferă celor mai săraci locuitori ai săi panouri solare gratis

Comments (0) Campanii Sociale, Pamant

Panouri Solare

În prezent, doar 66% din populația țării Peru are acces la electricitate. Problema dezvoltării infrastructurii electrice a fost pusă de ani întregi, însă Jorge Merino, Ministrul Energiei și al Mineritului din Peru, a venit în final cu o soluție pentru problema oferirii de electricitate către cei mai săraci locuitori din țară.

Cu ajutorul programului The National Photovoltaic Household Electrification, statul va avea posibilitatea de a oferi panouri solare către peste 500,000 de locuințe care în momentul buy Office Professional Plus 2016 Key de față nu pot beneficia de electricitate.

Acest program a început în Contumaza, o provincie din regiunea nordică Cajamarca, unde deja au fost instalate peste 1600 de panouri solare. Obiectivul acestui program în ceea ce privește Peru este să ofere acces gratuit la energia produsă de panourile solare pentru 95% din locuitori. Mai mult, Merino susține că programul va oferi, de asemenea, mari oportunități pentru 300-207 instalatorii de panouri solare. Conform unei declarații recente a ministrului, ”Acest program este creat pentru cei mai săraci oameni, acei oameni care nu au acces la iluminarea 1Z0-052 electrică și încă trăiesc cu lămpi și lumânări.”

În mare, estimările arată că acest program va oferi panouri solare și electricitate gratis pentru mai bine de 2 milioane de locuitori săraci buy Office Professional Plus 2013 Key din Peru, cu un cost aproximativ TE0-141 de 200 de milioane de dolari. După calculele făcute, proiectul ar trebui să fie încheiat până la sfârșitul 70-410 annului 2016, când se va termina și mandatul președintelui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in EU, Oameni
inteligență
Cum putem deveni mai inteligenți fiind mai umili

Psihologi renumiți ai unor universități americane au descoperit în studiile lor că inteligența unei persoane este strâns legată de capacitatea...

Close